Crete Changemakers #2: Ένα ταξίδι στον εθελοντισμό και την προσφορά
Crete Changemakers #2: Ένα ταξίδι στον εθελοντισμό και την προσφορά
Share this event
Need help?
Μετά την μεγάλη αγκαλιά που δώσατε όλοι και όλες εσείς στο πρώτο event Crete Changemakers, δεν θα μπορούσαμε να μην το επαναλάβουμε!
Οι ομάδες του Bizrupt και του TEDxUniversityOfCrete σας προσκαλούν στο "Crete Changemakers #2: Ένα ταξίδι στον εθελοντισμό και την προσφορά", ένα event αφιερωμένο σε όσους και όσες προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο!
Στην εκδήλωση θα συζητήσουμε για τις δράσεις των καλεσμένων οργανισμών/ομάδων, θα ανταλλάξουμε απόψεις μαζί τους και θα δεχτούν με πολλή χαρά τις ερωτήσεις του κοινού.
🎙️ Στο Panel θα συμμετέχουν οι ομάδες:
Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου
Παιδικά Χωριά SOS
ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης
Σύλλογος ΑΜΕΑ "Το Μέλλον"
Argastiri
Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις, να αλληλοεμπνευστούμε και να μάθουμε πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς στο σπουδαίο έργο των ομάδων που κάνουν την διαφορά!
📆 Σάββατο 15 Μαρτίου 2025, 11:00 π.μ.
📍 Bizrupt (Βικέλα 34-36, περιοχή Λάκκος)
Σας περιμένουμε με καφέ, πρωινό και όμορφη διάθεση για συζητήσεις γύρω από την προσφορά και τον εθελοντισμό! ☕
📌Ο χώρος είναι προσβάσιμος για ΑμεΑ, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει διαθέσιμη τουαλέτα για ΑμεΑ.
Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στο event!
Location
Bizrupt, 71201